Over ons

Welkom bij COMWO, COM-fortabel WO-nen voor een voordelige prijs.

COMWO is een webshop die zich richt op installatiematerialen voor particulieren. Wij vinden dat Comfortabel Wonen voor iedereen betaalbaar moet zijn zonder in te leveren op service. Dit noemen wij de COMWO garantie. COMWO bestond voorheen uit 8 diverse webshops met elk een eigen tak uit de installatiebranche. Wij vinden het belangrijk om duidelijke en informatieve pagina's te maken waarbij wij uitleg geven over product. Dit doen wij zowel op onze productpagina's als onze categoriepagina's. Onze webshops zijn allemaal gericht op installatie, maar de klantverwachtingen hierin zijn divers. COMWO heeft veel geleerd van zijn voorgangers. De service verschilt per productgroep en per klant. Geen enkele klant is hetzelfde en daarom geven wij altijd service op maat. Lees hieronder ons verhaal.

COMWO op Social Media | Volg ons voor updates, acties en nieuws

COMWO.nl op Instagram | COMWO.nl op Facebook | COMWO.nl op YouTube

Kamerthermostaatkopen.nl | Bekijk ons kamerthermostaten assortiment

Ons verhaal begint in 2015. Wij zagen een verschuiving vanuit de traditionele markt naar de online markt en wilden hier op inspelen. Zo zijn wij begonnen met de webshop: Kamerthermostaatkopen.nl. Kamerthermostaatkopen bood particulieren de kans om zelfstandig een thermostaat uit te zoeken voor de meest voordelige prijs in Nederland. Onze visie is om de beste service te leveren zonder dat u daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Deze visie heeft Kamerthermostaatkopen een zeer succesvolle webshop gemaakt en dit was voor ons de eerste steen waaruit wij verder konden gaan bouwen. Kamerthermostaatkopen was de enige webshop in Nederland die zijn bestellingen controleerde. Wij bekeken elke bestelling en gaven onze klanten de mogelijkheid om hun cv-ketel in te vullen. Zo controleerden wij bij elke bestelling of de thermostaat wel compatibel is met de cv-ketel. Was dit niet het geval? Dan namen wij telefonisch contact op met onze klant om de situatie te bespreken en een alternatief aan te bieden. Wij werden overspoeld met positieve reviews vanuit onze klanten.

Kamerthermostaatkopen heeft in totaal ruim 4.000 beoordelingen gekregen met een gemiddelde score van 9.3!

Thermostaatkraankopen.nl | Bekijk ons thermostaatkranen assortiment

Thermostaatkraankopen was onze 2e webshop. Deze webshop was niet zo een denderend succes als onze eerste poging. Met Thermostaatkraankopen richten wij onze op de sanitaire markt. De focus lag hier voornamelijk op badkranen en douchekranen. Alhoewel Thermostaatkraankopen geen groot succes was, besefte wij ons dat hier wel een markt voor ons was.

Thermostaatkraankopen werd opgeheven en wij begonnen een nieuwe webshop die zich richt op kranen.

Kranenshoponline.nl | Bekijk ons kranen assortiment

Kranenshoponline is het 2e schot in de roos gebleken. Kranenshoponline was de webshop met het ruimste assortiment van al onze webwinkels. Wij boden ruim 650 artikelen aan. Onze focus lag op kranen en wij wilden hier zo speicifiek mogelijk op ingaan. Het assortiment bestond uit: fonteinkranen, keukenkranen, wastafelkranen, douchekranen, badkranen en douchesets. Later zijn wij warmwaterkranen en boilers gaan aanbieden. Ons uitgebreidde assortiment en expertise hierin hebben wij meegenomen naar COMWO. Heeft u een vraag over kranen, dan bent u bij COMWO altijd aan het juiste adres.

Kranenshoponline heeft in totaal ruim 1.000 beoordelingen gekregen met een gemiddelde score van 9.3.

123pompshop.nl | Bekijk ons pompen assortiment

123pompshop is een van de weinige webwinkels uit Nederland die zich alleen richt op pompen. Hier zagen wij een mooie kans om een unieke webshop in Nederland op de kaart te zetten. Het assortiment pompen is divers en zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Zo hebben wij circulatiepompen voor vloerverwarming tot vuilwaterpompen om een extra sanitaire ruimte te creëren. De kracht van 123pompshop ligt hem in onze expertise. Wij hebben duizenden vragen beantwoord voor onze klanten.Een pomp voor de vloerverwarming vervangen is natuurlijk niet niks, maar dankzij onze kennis zorgen wij dat u altijd een geschikte vervanger heeft die 1-op-1 uit te wisselen is. Wij delen onze kennis graag. Heeft u vragen over pompen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

123pompshop heeft in totaal ruim 1.000 beoordelingen gekregen met een gemiddelde score van 9.3.

Cvketelopruiming.nl | Bekijk ons CV-ketel assortiment

Cvketelopruiming begon met het idee om cv-ketels voor de scherpste prijs op het internet te verkopen. Al snel zagen wij dat Cvketelopruiming zo succesvol was, dat wij wilden uitbreiden in de verwarmingsbranche. Zo zijn wij ook (elektrische) boilers en WTW-units toe gaan voegen. Met onze eigen vervoerder leveren wij grote orders binnen 1 werkdag. Deze snelle service heeft er voor gezorgd dat wij voor de particulier en voor bedrijven een zeer interessante optie waren. De snelle service werd heel goed ontvangen. Daarnaast zijn wij flexibel en denken wij graag met onze klanten mee. Onze chauffeurs nemen altijd telefonisch contact vlak voordat we bij u zijn. Zo kunnen we het beste inspelen op de behoefte van de klant. Duizenden mensen zitten nu lekker warm thuis dankzij de service van Cvketelopruiming.nl.

Cvketelopruiming heeft in totaal ruim 1.000 beoordelingen gekregen met een gemiddelde score van 9.3.

Ledlichtkoning.nl | Bekijk ons LED assortiment

Met Ledlichtkoning richtte wij ons op de led markt. Met ons eigen merk Agiba led panelen hebben wij voor een voordelige prijs veel klanten kunnen helpen. Ook ons assortiment Interlight Mix & Match modules was een groot succes omdat het ideaal is voor algemene- en accentverlichting. De opgedane kennis van Ledlichtkoning nemen wij mee naar COMWO en breiden wij uit. Heeft u hier vragen over? Neem contact met ons op.

Zinkfabriek.nl | Bekijk ons zink assortiment

Zinkfabriek is dé webshop waarmee je je huis kan laten stralen. Zink word gezien als een luxeproduct en dat is volledig terecht. Zinkfabriek heeft de prioriteit gelegd op het snel leveren van lengte artikelen en ons bekende maatwerk zink programma. Ons assortiment sluit feilloos op elkaar aan en is door de handige doe-het-zelver te plaatsen. Onze topkwaliteit zink en snelle service heeft van Zinkfabriek een van onze beste webshops gemaakt. Vanaf het voorjaar tot het najaar rijden onze chauffeurs door heel Nederland om tevreden klanten hun zink te laten plaatsen.

Zinkfabriek heeft in totaal ruim 1.500 beoordelingen gekregen met een gemiddelde score van 9.2.

Reservoirshop.nl | Bekijk ons reservoir assortiment

Reservoirshop was onze eerste webshop op een nieuw platform. Hiermee konden wij beter inspelen op wensen van onze klanten. Met Reservoirshop konden wij ons volledig richten op de toiletruimte. Van inbouwreservoirs tot alle soorten toiletten. Onze voordelige prijs en samengestelde pakketten namen een zorg weg bij al onze klanten. Geen gedoe meer om zelf uit te zoeken wat op elkaar past! Ook hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan vervangende onderdelen. Wij vinden duurzaam erg belangrijk en willen niet dat zo maar iets weggegooid word als een onderdeel voor een verlengde levensduur kan zorgen.

Reservoirshop is opgericht in 2019 in anderhalf jaar tijd ruim 750 beoordelingen gekregen met een gemiddelde score van 9.3.

Persleidingsystemen.nl | Bekijk ons persleidingsysteem assortiment

Persleidingsystemen stond voorheen bekend als Maincor.nl. Persleidingsystemen was een webshop waar de focus lag op B2B. Persleidingen zijn een systeem voor vloerverwarming. Wij hebben een compleet assortiment met bekende A-merken zoals Henco, Uponor en ons eigen merk Maincor. Persleidingsystemen is een overzichtelijke website voor de installateur. Van meerlagenbuizen en vloerverwarmingverdelers tot alle soorten perskoppelingen. Bij Persleidingsystemen krijgt de installateur gegarandeerd de beste prijs en de snelste service. Bij COMWO combineren we al onze krachten en blijft de installateur centraal voor persleidingsystemen. Honderden tevreden installateurs zijn aangesloten bij Persleidingsystemen. Vanaf nu gaan wij deze installateurs tevreden maken via COMWO.

 

MiMashop

COMWO is opgericht vanuit de meerdere bovenstaande shops die voorheen onder MiMashop contact hadden met de klant. Onze kennis en ervaring van de uiteenlopende shops hebben we gecombineerd tot een krachtig platform: COMWO.

Een eerlijke prijs voor installatiematerialen die leiden tot Comfortabel Wonen. Dit is onze visie. Welkom bij COMWO.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wil je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Schrijf je dan hier in voor de COMWO nieuwsbrief