Over Comwo

COMWO, alles voor jouw klus!

Bij COMWO vind je alles voor jouw klus. Maar wat vind je dan precies? Meer dan 10.000 producten, die uit voorraad leverbaar zijn vanuit ons moderne magazijn, maar ook duidelijke productinformatie en informatieve blogs. En dit wordt gewaardeerd door onze klanten, dat zie je duidelijk terug in de reviews die wij ontvangen. We hebben een groot assortiment, we leveren snel en we hebben scherpe prijzen en goede deals.

“Snelle levering, ruim assortiment en goede prijs.”

Wist je dat… als je voor 21:00 uur besteld, we het dezelfde dag nog verzenden? In de meeste gevallen heb je het dan de eerstvolgende werkdag al in huis. En is je product te groot om met PostNL te worden verzonden? Dan komen we met onze eigen vrachtwagen langs.

“Snelle levering. Alles volgens afspraak geregeld. Eigen bezorgdienst met goede tracking.”


Het ontstaan van COMWO

In 2015 zagen we een verschuiving van de traditionele, offline markt, naar de online markt. Hierop hebben wij ingespeeld met de webshop kamerthermostaatkopen.nl. Onze visie was om de beste service te leveren zonder dat je daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Dit heeft onze webshop erg succesvol gemaakt.

Dit grote succes wilden wij natuurlijk uitbreiden met als gevolg een flink aantal webshops zoals thermostaatkraankopen.nl, kranenshoponline.nl, 123pompshop.nl, cvketelopruiming.nl, ledlichtkoning.nl, zinkfabriek.nl, reservoirshop.nl en persleidingsystemen.nl. In 2021 hebben we besloten om al deze webshops samen te voegen naar één website: COMWO.nl. Je kan bij ons terecht voor thermostaten, cv-ketels, verwarming, airconditioning, ventilatie, sanitair, waterpompen, buizen en de daarbij behorende koppelingen, zink en dakbedekking, elektra en gereedschap. We weten zeker dat we met meer dan 10.000 producten ook jou kunnen helpen bij je klus.

COMWO op social media

Volg ons op social media voor updates, acties en nieuws
COMWO.nl op Instagram | COMWO.nl op Facebook | COMWO.nl op YouTube

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen? Schrijf je dan hier in voor de COMWO nieuwsbrief.