Verzendinformatie

Bezorg- en verzendkosten

Bezorging met de pakketdienst

 • € 4,95 bij een orderbedrag onder de € 30,- binnen Nederland (Wadden - op Texel na - uitgezonderd)
 • € 9,95 bij een orderbedrag onder de € 100,- voor de Waddeneilanden (Texel uitgezonderd)
 • € 4,95 bij een orderbedrag onder de € 30,- binnen België geleverd via Bpost.

De bezorg- en verzendkosten worden automatisch toegevoegd aan het eind van het bestelproces.

Tevens leveren wij niet onder rembours en we leveren geen bestellingen af op een postbusadres.

Bezorging met de vracht

Je order wordt per vrachtauto geleverd wanneer je bestelling artikelen bevat die op basis van afmeting en/of gewicht niet met de pakketdienst geleverd kunnen worden.

 • € 24,95 bij een orderbedrag onder de € 200,- (binnen Nederland)
 • € 54,95 bij een orderbedrag onder de € 400,- (voor levering in België)

De bezorg- en verzendkosten worden automatisch toegevoegd aan het eind van het bestelproces.

Gratis levering

 • Levering met de pakketpost: Gratis bezorging bij bestellingen van € 30,- of meer binnen Nederland (Wadden - op Texel na - uitgezonderd)
 • Levering met de vracht: Gratis bezorging bij bestellingen van € 200,- of meer binnen Nederland (Wadden - op Texel na - uitgezonderd)
 • Levering met de pakketpost: Gratis bezorging bij bestellingen van € 30,- of meer binnen België geleverd via Bpost.
 • Levering met de vracht: Gratis bezorging bij bestellingen van € 400,- of meer binnen België

Waddeneilanden (uitgezonderd Texel)

 • Levering met de vracht: Gratis bezorging bij bestellingen van € 100,- of meer
 • Levering met de vracht: € 54,95 bij een orderbedrag onder de € 250,- met artikelen welke niet mee kunnen met de pakketdienst. In het bestelproces wordt automatisch het juiste verzendtarief toegepast. Papierloos bezorgen

Onze orders worden zonder pakbon geleverd. Dat scheelt namelijk een hoop papier. Hierdoor proberen we onze voetafdruk te verkleinen.
We houden je natuurlijk wel op de hoogte van je bestelling. Dat gaat via de mail. Zo ontvang je na het plaatsen van je order de orderbevestiging en later ook je factuur. Helemaal handig is de optie om een account aan te maken. Hierdoor heb je overzichtelijk al je bestellingen in één oogopslag zichtbaar.
 

Levertijd

De levertijd van bestellingen verschilt per bestelling. Het één en ander is afhankelijk van het tijdstip van uw bestelling, de geselecteerde betaalmethode en de voorraad. Wij bestellen / leveren zodra we je betaling ontvangen hebben. Elektronische betalingen worden snel afgehandeld. Artikelen die voorradig zijn worden doorgaans binnen 24-48 uur verzonden.

Meer informatie over de bezorging van uw pakket via PostNL?

Klik hier.

Vervoerder

Je bestelling wordt geleverd door PostNL, Bpost, Meltrans of Stad Alkmaar.

Transport risico

Wij zijn verantwoordelijk voor het transport tot aan het moment van levering op het aangegeven adres. Het transport risico als zodanig wordt geheel door ons gedragen. Schade tijdens transport wordt door ons vergoed en/of producten worden omgeruild. Dit bepalen wij zoveel mogelijk in overeenstemming met de wensen van de consument. De afnemer dient de bestelling bij aflevering te controleren op schade. Je dient voor (bijna) alle verzonden bestellingen een document voor 'ontvangst in goede orde' te ondertekenen. Beschadigingen en/of manco's dienen genoteerd te worden op het document.

Schadereclamaties kunnen tot twee dagen nadat je de goederen hebt ontvangen worden ingediend. Wij zullen vervolgens zorg dragen voor een gepaste oplossing. Schadereclamaties die later dan twee dagen gemeld worden, kunnen niet worden gehonoreerd.

 

Klantenservice