Werken bij COMWO

Onze snelgroeiende en succesvolle webshop is zo'n werkgever die je iedereen gunt: een bruisende organisatie met zo een 100 collega's, hechte teams die veel samen optrekken en een werkomgeving waarin je veel verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden krijgt. De ideale werkgever voor een starter? Check.

Hieronder vind je onze openstaande vacatures:

Medewerker klantenservice

Op onze klantenservice komen wij in drukke periodes soms net een paar handen tekort. Om deze reden zoeken wij iemand die ons kan komen versterken. Omdat je niet fulltime bezig bent met de klantenservice, zoeken wij naar iemand die ook nog iets anders aan ons team kan toevoegen. Ook als je nog totaal geen ervaring hebt in deze branche, ben je hartstikke welkom! Je leert het vanzelf wel met hulp van je collega’s. Wil je meer weten? Lees de vacature.

Open sollicitatie

Ben je enthousiast over COMWO en zie je jezelf ons team wel versterken, maar is er geen geschikte vacature voor je? Trek dan de stoute schoenen aan en vertel ons waarom je een plekje bij ons verdient. Stuur je open sollicitatie naar pz@salo.nl (je mag je sollicitatie richten aan H. op den Kelder) en we nemen contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.Over ons