Naar boven
Sanitair bezorgen, sanitair bestellen, sanitair leveren

Sanitair

Alles voor pure ontspanning.
Kies een categorie
Sorteren

Sanitair bij COMWO

Welke buitenkraan heb ik nodig?Buitenkraan, vorstvrij

Het is weer lente, tijd voor buiten, tijd voor de tuin. Wat is niet gemakkelijker dan een buitenkraan? Lees hier onze praktische tips over buitenkranen.

Ontdek onze blog
Voor iedere toepassing de juiste kraanBadkraan, douchekraan, wastafelkraan, kranen, kraan

Badkranen, douchekranen, keukenkranen, buitenkranen, wastafelkranen, tapwaterkranen, wasmachinekranen, hoekstopkranen. We hebben echt heel veel kranen!

Bekijk onze kranen
De perfecte toiletruimte voor iedereenToiletruimte, toilet, wc,

De toiletruimte. We bevinden er ons een paar keer per dag. Comfort is daarom heerlijk in de toiletruimte. Daarin is keuze genoeg.


Bekijk onze toiletten
Hoe zet ik een WC bril vast?wc bril, toiletbril, vastzetten

Welke toiletbril past op mijn toilet en hoe monteer ik deze? In deze handige blog bekijk je onze praktische tips.


 Lees de blog

 

Sanitair is een ruim begrip wat veel gebruikt wordt door installateurs en kenners in de branche; maar wat betekent het precies? Sanitair is heel letterlijk al het materiaal wat op de waterleiding zit aangesloten. Dit varieert van toilet pot tot de douche maar ook de keukenkraan behoort tot sanitair. Sanitair kan op veel verschillende plekken worden toegepast en heeft vaak een toepassing die gebonden is aan de plek waar hij geplaatst is.

Keukenmengkraan

Een keukenmengkraan is zo ontworpen dat u handmatig de temperatuur kunt regelen. Door het mengen van de koud en heet waterleiding kan de temperatuur zelf worden ingesteld. Op deze manier heeft u controle over de temperatuur uit de kraan in een simpele handomdraai. Bekijk hier het assortiment keukenkranen op COMWO.nl

Buitenkraan

Extra comfort met een buitenkraan rondom het huis. Wil je graag gemakkelijk de gieter vullen of even de fiets schoon spuiten? Met een buitenkraan creëer je snel een extra tappunt om eenvoudig water af te kunnen tappen. Het aftappen kan zowel met moderne tapkranen of met vorstvrije buitenkranen gebeuren. Het voordeel van een vorstvrije buitenkraan is dat deze het gehele jaar door kan worden gebruikt. Dankzij deze innovatieve techniek vriest de buitenkraan tijdens een strenge winter niet kapot.

Douchegoot

Een douchegoot of douchdrain is een nieuwe, moderne vervanger van de welbekende doucheput. Douchegoten zijn langer en minder breed dan een doucheputje. Hierdoor heeft het een strakker design en maakt het uw badkamer helemaal af. De douchegoten op COMWO.nl zijn voorzien van een uitneembaar rooster en sifon. Het schoonmaken van de douchegoot is daarom eenvoudig en snel. Bekijk hier het gehele assortiment douchtegoten.

Hoe kies ik het juiste sanitair voor in mijn woning?

Bij sanitair zijn er enkele dingen waar goed op gelet moet worden. Dit zijn; aansluitmaat, functie en uiterlijk. Zo heeft niet iedere douchekraan of keukenkraan dezelfde maat. Het is dus belangrijk om eerst op te meten welke aansluitmaat benodigd is alvorens te bestellen. Ook werken veel douchekranen wel of niet thermostatisch, een thermostatische kraan is in te stellen op temperatuur door aan 1 knop te draaien. Bij een niet thermostatische kraan dient dit handmatig gemengd te worden door de koude of warme kraan te openen of te sluiten. Als laatst komt het uiterlijk van het sanitair, wat past goed in uw huis of inrichting?

Bij COMWO hebben wij een ruim assortiment om uit te kiezen, met alle verschillende aansluitmaten en de populairste functies. Kijk snel rond of neem contact op bij vragen.