Naar boven
  • Gratis snelle pakket levering voor bestelling boven de € 30,-
  • Een compleet assortiment om jouw klus af te maken
  • 30 dagen bedenktijd en goede retourvoorwaarden

Sanitair

Alles voor pure ontspanning.

Installeer nu de Geberit 300 Vorstvrije buitenkraan want dankzij de automatische leegloop functie heb je geen last meer van lekkages. Standaard geïntegreerd met slot, zodat niemand anders water kan tappen uit de kraan.

Bekijk het artikel

De standaard voor vorstvrije buitenkranen, gemakkelijk te installeren en op maat te maken.

Bekijk de Bonfix Buitenkraan

Doordat deze kraan voorzien is van isolatie en afvoerbuis, heb je geen last van een vorstschade. Snel te installeren danzij de insteekverbinding en te plaatsen in een buitenmuur van 135 tot 500mm.

Bekijk het artikel
Welke buitenkraan heb ik nodig?

Het is weer lente, tijd voor buiten, tijd voor de tuin. Wat is niet gemakkelijker dan een buitenkraan? Lees hier onze praktische tips over buitenkranen.

Ontdek onze blog
Voor iedere toepassing de juiste kraan

Badkranen, douchekranen, keukenkranen, buitenkranen, wastafelkranen, tapwaterkranen, wasmachinekranen, hoekstopkranen. We hebben echt heel veel kranen!

Bekijk onze kranen
De perfecte toiletruimte voor iedereen

De toiletruimte. We bevinden er ons een paar keer per dag. Comfort is daarom heerlijk in de toiletruimte. Daarin is keuze genoeg.

Bekijk ons toilet assortiment
Alles is mogelijk met onze keuken oplossingen 

Alle oplossingen voor in de keuken zijn hier te vinden. De 'bestseller' kokend water kraan van Grohe tot plintboilers van Itho Daalderop.

Bekijk
Onze hardlopers & aanbiedingen

Sanitair bij COMWO

Sanitair is een ruim begrip wat veel gebruikt wordt door installateurs en kenners in de branche; maar wat betekent het precies? Sanitair is heel letterlijk al het material wat op de waterleiding zit aangesloten. Dit varieert van toilet pot tot de douche maar ook de keukenkraan behoort tot sanitair. Sanitair kan op veel verschillende plekken worden toegepast en heeft vaak een toepassing die gebonden is aan de plek waar hij geplaatst is.

Hoe kies ik het juiste sanitair voor in mijn woning?

Bij sanitair zijn er enkele dingen waar goed op gelet moet worden. Dit zijn; aansluitmaat, functie en uiterlijk. Zo heeft niet iedere douchekraan of keukenkraan dezelfde maat. Het is dus belangrijk om eerst op te meten welke aansluitmaat benodigd is alvorens te bestellen. Ook werken veel douchekranen wel of niet thermostatisch, een thermostatische kraan is in te stellen op temperatuur door aan 1 knop te draaien. Bij een niet thermostatische kraan dient dit handmatig gemengd te worden door de koude of warme kraan te openen of te sluiten. Als laatst komt het uiterlijk van het sanitair, wat past goed in uw huis of inrichting?

Bij COMWO hebben wij een ruim assortiment om uit te kiezen, met alle verschillende aansluitmaten en de populairste functies. Kijk snel rond of neem contact op bij vragen!


Reservoirshop.nl & Kranenshoponline.nl

Voorheen waren wij onder andere bekend als

Reservoirshop

 

De voordelen van Comwo.nl

  • Gratis snelle pakket levering voor bestelling boven de € 30,-
  • Een compleet assortiment om jouw klus af te maken
  • 30 dagen bedenktijd en goede retourvoorwaarden