Naar boven
  • Gratis snelle pakket levering voor bestelling boven de € 30,-
  • Een compleet assortiment om jouw klus af te maken
  • 30 dagen bedenktijd en goede retourvoorwaarden

Keukenboilers

Altijd verzekerd van warm water.

Keukenboiler kopen

Wilt u direct over warm water beschikken in de keuken? Dan biedt een keukenboiler de oplossing voor u. Een keukenboiler is een compacte boiler die water voor de keuken verwarmt.

De meeste keukenboilers beschikken over een inhoud van tien tot vijftien liter, zodat u altijd direct voldoende warm water tot uw beschikking heeft.

De keukenboilers in ons assortiment zijn elektrische keukenboilers. U heeft u de keuze uit een boiler boven de waterkraan, onder de waterkraan (in een keukenkastje) of onder het keukenkastje achter de plint. Voor een juiste installatie van de keukenboiler dient u een boileraansluitset aan te schaffen.

Keukenboiler aansluiten

Bij het aansluiten van een keukenboiler raden wij aan om een boileraansluitset te gebruiken. Ook bij vervanging van een boiler adviseren wij om een nieuwe aansluitset te gebruiken. Bij vervanging kunnen de aansluitmaten verschillen. Ook is het raadzaam om lekkage te voorkomen.

Wij hebben diverse aansluitsets in ons assortiment, waaronder:

  • Itho Daalderop aansluitset
  • Inventum aansluitset
  • PenTec aansluitset

Itho Daalderop plintboiler

Itho Daalderop heeft een plintboiler in het assortiment. Dit is de Itho Daalderop Close-in keukenboiler van 5 liter. Een plintboiler is knap weg te werken achter de keukenplint. Met deze boiler heeft u snel voldoende ruim warm water zonder wachttijden. Het is natuurlijk hartstikke zonde om schoon drinkwater direct naar de afvoer te laten gaan.

Inventum plintboiler

Inventum heeft 2 plintboilers in het assortiment. De plintboilers hebben een respectievelijke inhoud van 5 en 10 liter. Dit zijn de Inventum Q5 plintboiler en de Inventum Modesto Q10. Beide boilers zijn compact en ontworpen om achter de keukenplint te plaatsen.

De Inventum Modesto Q10 heeft een koperen vat en EPP systeem. Deze zorgen ervoor dat het water goed warm blijft. De boiler heeft niet voor niks het energielabel A gekregen.

Indien uw elektriciteitsgroep het niet aan kan om een keukenboiler te gebruiken, dan kan dit opgelost worden met de slimme Inventum Q-Switch energieverdeler.