Naar boven

Hangend toilet

Het stijlvolle en hygiënische visitekaartje van de toiletruimte.
Sorteren

Hangende toiletten compleet

Het ‘kleinste kamertje’ van het huis is een plek die steeds meer aandacht krijgt. En dat is niet zo gek; deze ruimte in huis wordt meerdere keren per dag gebruikt. Waarom zou je er dus niet een fijne, stijlvolle plek van maken? Belangrijkste eyecatcher van de - vaak relatief kleine - ruimte is uiteraard het toilet. En die zijn er in talloze soorten en maten. Bij een hangend toilet wordt het achterliggende reservoir uit het zicht weggewerkt, wat rustiger en ruimtelijker oogt. Ook zijn er voordelen op hygiënisch gebied: het schoon te maken oppervlak is kleiner ten opzichte van een staand toilet en er kan onder het toilet door worden gedweild. Het hangend toilet is het stijlvolle en hygiënische visitekaartje van uw toiletruimte.

Hangend toilet plaatsen

Een wandtoilet monteren kunt u prima zelf doen, mits u voorbereid bent en het juiste gereedschap en materiaal in huis hebt.

De volgende gereedschappen heeft u nodig: metalen beugelzaag, schroevendraaier, viltstift, poetsdoeken, waterpas, plantenspuit (voor oplossing met afwasmiddel), duimstok, halfronde vijl, emmer, universeel mes, universele krabber, ringteeksleutel en voegenset.

Daarnaast heeft u de volgende materialen nodig: siliconenverwijderaar, montagestrips, glijmiddel HT-buizen, inbouwreservoir, bedieningspaneel, siliconenkit sanitair, isolatiemat wand wc, toiletzitting en afwasmiddel. In ons assortiment bieden we complete toiletsets aan, waardoor u - de meest essentiële - materialen in één koop bij elkaar hebt.

Onderstaande video is een instructie die u stap voor stap toont hoe een hangend toilet compleet geplaatst dient te worden.