Naar boven

Urinoirs

De waterbesparende en hygiënische aanvulling op uw toiletruimte.

Urinoir kopen

Waar het urinoir voorheen vooral te vinden was in de horeca, zijn er tegenwoordig steeds meer mensen die een urinoir laten monteren in hun badkamer. En dat is niet gek, want het urinoir biedt twee belangrijke  pluspunten. Zo bespaart u flink wat water ten opzichte van een normaal toilet, aangezien er per spoelbeurt minder water wordt verbruikt.
Tweede voordeel is een hygiënisch aspect. Vanwege de vormgeving van het urinoir zullen er geen spetters over de rand komen, zoals bij een standaard toilet het geval is. In ons assortiment kunt u kiezen voor urinoirs met een onderaansluiting of met een bovenaansluiting. Afhankelijk van uw situatie kiest u welke variant u nodig heeft. Urinoirs schaft u altijd aan voor aansluiting met het inbouwreservoir. 

Geberit urinoir

De Geberit 300 (vervanger van de Sphinx 300) is een fraai, wit keramisch urinoir met een mooie afwerking dankzij de verdekte bevestiging. Het urinoir heeft een onderaansluiting voor het spoelwater en is waterbesparend dankzij de minimale spoelwaterhoeveelheid van één liter per spoelbeurt.