Naar boven

WC brillen

Voor een comfortabel bezoek aan het toilet.
Sorteren

Wc bril kopen

Gaat u uw wc-bril vervangen of bent u op zoek naar een bril voor uw nieuwe toilet? We hebben een passende zitting voor ieder soort toilet. De juiste toiletzitting is belangrijk voor uw comfort. Het is dan ook belangrijk dat u een juiste keuze maakt afgestemd op uw wensen en behoeften.
Onze hoogwaardige toiletzittingen zijn er in diverse uitvoeringen; van standaard tot softclose en zelfs met ingebouwde douchefunctie. De meeste wc-brillen zijn gemakkelijk te installeren. Kiest u voor een complete toiletset, dan hebt u alle artikelen en benodigdheden voor het installeren van uw toilet in één aankoop bij elkaar; wel zo handig!

Wc bril softclose

Wanneer een wc-bril een compensatiebuffer in de scharnieren heeft, daalt de toiletzitting langzaam neer op het toilet. Dit wordt ook wel softclose genoemd. Het horen van een harde knal doordat de zitting dichtklapt behoort hiermee tot het verleden. Vooral voor gezinnen met kinderen is een softclose-toiletbril ideaal.

Geberit wc bril

Geberit heeft diverse soorten wc-brillen in het assortiment. Afhankelijk van uw wensen en type toiletpot, kunt u kiezen uit diverse modellen. Zo is er de Geberit 300 Basic-serie (voorheen de Sphinx-toiletbril); een universele wc-bril - zonder softclose - met een comfortabele afwerking en een prettige zit. Deze wc-bril is geschikt voor zowel een opbouwreservoir als een staand en hangend toilet.

Een luxe variant met meer opties is de Geberit AquaClean 4000. Dit is een toiletzitting met softclose en ingebouwde douchefunctie. De bril heeft een uitschuifbare douchearm voor de reiniging van het onderlichaam middels een zachte en luchtige douchestraal. Deze kan op maar liefst vijf verschillende niveaus worden ingesteld. De douchekop wordt voor- en achteraf automatisch gereinigd met schoon water.

Het toilet heeft ook gebruikersherkenning voor warmwaterproductie. Dit houdt in dat de laatst gebruikte instellingen automatisch worden opgeslagen. Het toilet heeft een ingebouwd bedieningspaneel aan de zijkant van de zitting. Hier kunt u de instellingen wijzigen. De bedieningsmogelijkheden zijn: douche starten en stoppen, de douchestraal sterkte wijzigen en de water verwarmingsfunctie aanpassen.

Is uw huidige toiletpot geschikt voor de Geberit 4000 zitting met douchefunctie? Controleer het met de Geberit wc-check.