Naar boven
Thermostaten
Thermostaten
Thermostaten

Thermostaten

Beheers het binnenklimaat compleet naar je wensen
Wat voor soorten thermostaten zijn er?Soorten thermostaten

Er zijn veel soorten thermostaten: Kamerthermostaten, Klokthermostaten, Slimme thermostaten en nog veel meer. Wat zijn de verschillen tussen deze thermostaten?

Bekijk ze hier
Welke Honeywell thermostaat past op mijn ketel?

In de Honeywell aansluittabel vindt u onder andere de volgende cv-ketel merken terug: ATAG, AWB, Bosch, Brink, Ferroli, Intergas, Itho Daalderop, Nefit, Remeha en Vaillant.

Bekijk opties
Hoe kiest u de juiste thermostaat voor vloerverwarming?vloerverwarming installatie

De complete uitleg over welk type verwarmingsbron gebruikt kan worden en hoe vloerverwarming wordt toegepast met verschillende zones.

Lees verder
Alles over zoneregeling thermostaten

De meest energiezuinige verwarmingsmethode! Dat is te realiseren door alle ruimtes in huis afzonderlijk te regelen. Hoe zit dat in elkaar?

Lees verder
Onze hardlopers & aanbiedingen

Nieuwe thermostaat kopen?

Met een nieuwe thermostaat voorzie je jouw woning van comfort, maar is een besparing op je stookkosten tegelijkertijd ook mogelijk. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment zoneregelingenslimme thermostaten, draadloze thermostaten, modulerende thermostaten en veel meer. 

Modulerende thermostaten zijn energie besparend, maar passen niet altijd op iedere CV-ketel. Controleer daarom altijd eerst of de thermostaat werkt op jouw ketel.  Aan/uit-thermostaten zijn altijd geschikt.

Kamerthermostaatkopen.nl

Voorheen stonden wij bekend als Kamerthermostaatkopen.nl. Wij zijn dé thermostaten specialist van Nederland. Of het nu gaat om een simpele kamerthermostaat of een uitgebreid zoneregelsysteem, bij COMWO ben je altijd aan het juiste adres.

Bij onze blog hebben wij meerdere artikelen geschreven. Of het nu gaat om wat voor soort thermostaat je nodig heb of om te kijken welke thermostaat het beste bij vloerverwarming past. Bekijk onze thermostaten blog om het beste geïnformeerd te worden!

kamerthermostaatkopen.nl