Naar boven

Thermostaat toebehoren

Haal het maximale uit je thermostaat
Sorteren

Essentiële toebehoren voor je thermostaat

Om het maximale uit je thermostaat te halen heb je soms een bijpassend product nodig. Soms zijn deze producten ‘verplicht’ omdat je anders geen gebruik ervan kan maken. Denk hierbij aan een adapter om het communicatieprotocol om te zetten (Nefit OpenTherm converter) of om ervoor te zorgen dat je thermostaat geschikt wordt voor een oudere serie ketels (ATAG BCU).

Naast deze essentiële toebehoren hebben wij ook optionele toebehoren in het assortiment opgenomen. Neem als voorbeeld de Honeywell Home evohome verwisselbare frontcovers of de Honeywell Home universele beschermkap.

Nefit/Bosch EasyControl adapter

Dankzij de slimme technologie van de Nefit/Bosch EasyControl adapter kan je de Bosch EasyControl slimme thermostaat aansluiten op zowel aan/uit cv-ketels als op modulerende/OpenTherm cv-ketels. Deze adapter zorgt er ook voor dat je de Nefit ModuLine Easy slimme thermostaat kan aansluiten op oudere Nefit cv-ketels en zelfs stadsverwarming.

Nefit OpenTherm converter

De Nefit OpenTherm converter maakt het mogelijk om modulerende thermostaten aan te sluiten op HR-ketels van Nefit en Bosch. Je kan deze converter aansluiten op onder andere volgende cv-ketels:

  • Nefit TopLine
  • Nefit TrendLine
  • Nefit BaseLine
  • Nefit ProLine HRC
  • Nefit SmartLine

Het is ook mogelijk om deze converter toe te passen op de Bosch Compact toestellen met het EMS modulerende communicatieprotocol of andere modulerende thermostaten zoals Anna en Honeywell evohome.

Honeywell Home RF-module

De Honeywell Home RF-module is een losse module die geschikt is om te communiceren met een draadloze thermostaat van Honeywell. De RF-module is verkrijgbaar in een OpenTherm-versie en een aan/uit-variant.

Om gebruik te maken van de OpenTherm-versie moet je cv-ketel wel geschikt zijn om modulerend aangestuurd te worden via het OpenTherm communicatieprotocol.

De Honeywell Home RF-module aan/uit werkt via het aan/uit communicatieprotocol voor cv-ketels en zonekleppen zet hij open (aan) of dicht (uit).

ATAG BCU adapter

De ATAG BCU adapter kan je gebruiken als je een ATAG One slimme thermostaat wil gebruiken op je ATAG ketel (A-,E- en Q-serie). De adapter zorgt ervoor dat de communicatie tussen je ATAG One en cv-ketel tot stand komt.

Honeywell Home beschermkap

Wil je niet dat iemand anders de temperatuur kan instellen? Kies dan voor een Honeywell Home beschermkap. De beschermkap is van transparant kunststof en is afsluitbaar met twee sleutels. Ideaal om de thermostaat achter slot en grendel te doen en tóch het display af te kunnen lezen.

Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken over dat de thermostaat de temperatuur niet goed kan aanvoelen, want dankzij de speciale openingen is dit gewoon mogelijk.