Naar boven
Verwarmen en verkoelen
Verwarmen en verkoelen
Verwarmen en verkoelen

Verwarming en Airco

Voor een heerlijke leefomgeving
Kies een categorie
Sorteren

Verwarming & aircoHoe vervang je een radiatorkraan of radiatorknop?

Het belangrijkste dat je moet weten voor het vervangen van een radiatorkraan of radiatorknop hebben wij voor je op een rijtje gezet.

Lees verder
De juiste isolatie en bevestiging voor uw vloerverwarming

Er zijn verschillende manieren om je vloerverwarming te installeren bijvoorbeeld noppenplaten of draadstaalmatten. 

Bekijk assortiment
Hoe bereken ik mijn airco vermogen?

Je hebt besloten, ik wil een airco! Maar welke is geschikt voor mijn ruimte? Een handige blog waarmee je kunt berekenen hoeveel vermogen je nodig hebt.

Bereken
Hoe werkt een Warmte Terug Win unit?

Eén van de meest duurzame manieren om het huis te verwarmen is via een Warmte Terug Win (WTW) unit. Hoe werkt dit principe?

Bekijk

Het klimaat in huis is jaarrond een belangrijk thema. Maar hoe kan je zo slim mogelijk je huis verwarmen en verkoelen? Wij geven een aantal opties om het klimaat in huis zo slim mogelijk aan te pakken.

Warmtepompen

De duurzame oplossing van warmtepompen zit in de lift. Maar is het verstandig om direct helemaal van het gas af te gaan?
Verwarmen zonder gas is zeker mogelijk. Momenteel adviseren wij de meeste mensen echter om voor een hybdride systeem te kiezen. Denk hierbij bij een combinatie van een warmtepomp met een cv-ketel. De warmtepomp is het primaire verwarmingselement. Bij een hybride systeem springt een cv-ketel alleen bij wanneer de warmtepomp niet genoeg warmte produceert.

Mocht je toch echt van het gas af willen, dan zullen de volgende tips je zeker helpen.

Elektrische boilers

Elektrische boilers of elektroboilers zijn boilers die zelfstandig werken. De boiler gebruikt elektriciteit om water op te warmen. Vooral bij stadsverwarming is een elektroboiler fijn. Dit komt doordat de elektrische boiler direct warm water aanbiedt.

Elektrische radiatoren

Onze elektrische radiatoren zijn een gemakkelijke oplossing om duurzaam te verwarmen. De wandmodellen zijn gemakkelijk te plaatsen en installeren. Ook is het standaard bij onze elektrische radiatoren dat er meerdere klokprogramma’s op zitten. Zo kan je een schema maken voor je radiatoren. Maak het jezelf nog gemakkelijker en kies voor een elektrische radiator met wifi, zo kan je hem op afstand instellen. 

Elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming is een gemakkelijke oplossing om eenvoudig uw badkamer of woonkamer te (bij) verwarmen. De elektrische vloerverwarmingsmatten zijn gemakkelijk te installeren dankzij het zelfklevende materiaal waarmee de matten zijn uitgevoerd. De elektrische vloerverwarming matten zijn zeer geschikt om laminaat, vinyl of tegels te verwarmen. Omdat de vloerverwarming matten dicht op de vloeroppervlakte worden geïnstalleerd, zal de vloer snel worden verwarmd voor extra comfort in huis.

Airco

Met airconditioning in huis heeft u het hele jaar door een aangenaam binnenklimaat. Nieuwe, moderne airco's zijn tegenwoordig niet alleen beter betaalbaar, maar ze verbruiken ook veel minder energie. Daarnaast zijn er ook airco's beschikbaar in ons assortiment welke ook in de winter kunnen verwarmen. Voor een gezond binnenklimaat is het daarom extra aantrekkelijk om te kijken naar een airco.

Benieuwd naar meer producten die je huis verduurzamen? Lees dan hier verder.