Naar boven

Airco

Ga goed voorbereid de hete zomer in.
Kies een categorie
Sorteren

Airco kopen

Een airconditioner voor in huis kopen? Wij hebben diverse airconditioning oplossingen in ons assortiment.

Een mobiele airco met afstandsbediening en een klokprogramma staat voor ultiem gemak. Daartegenover is de wand single split unit een van de meeste energie zuinigste airco split units op de markt.

Voor het aansluiten van de wand split unit airco heb je een koelleiding nodig en deze koelleiding verkopen wij voordelig op rol met koppelingen erbij. Bekijk het assortiment hier.

Split airco

Een wand split airco is een airco dat bestaat uit 2 delen; 1 wandairco voor in en 1 buitenunit. De buitenunit voert de warme gecondenseerde lucht af en stuurt tegelijk via de aangesloten koelleidingen het koelmiddel naar de wandairco voor verkoeling. De wandairco is geschikt voor op kantoor of thuis in de slaapkamer.

Mobiele airco

Wij hebben diverse hoogkwalitatieve varianten mobiele airco's in ons voorraad, die geschikt zijn voor thuis of op kantoor. Met de gratis meegeleverd afstandsbediening kunt u gemakkelijk de mobiele airco op afstand bedienen, maar ook via het bedieningspaneel op de mobiele airco zelf. 

De LED indicatielampjes geven duidelijk aan in welke stand de mobiele airco staat en wat de ingestelde temperatuur is. U kunt er ook voor kiezen om de deze mobiele airco volledig automatisch te laten uitschakelen dankzij de ingebouwde timer. Op die manier heeft u er geen omkijken meer naar.