Naar boven

Paneelradiatoren

Het klassieke alternatief voor optimale warmteverdeling
Sorteren

Paneelradiator kopen

Het kan een ware blikvanger zijn in de badkamer, hal of woonkamer: de paneelradiator. Deze klassieker heeft zijn, wellicht wat ouderwetse, imago de afgelopen jaren van zich af weten te schudden. Met uiteenlopende afmetingen, stijlen en zelfs kleuren is de paneelradiator vandaag de dag een volwaardig onderdeel van het interieur geworden.

Wij bieden handdoekradiatoren van het merk Korado Koralux. Deze radiatoren zijn de beste oplossing indien je op zoek bent naar een smalle handdoekradiator die handdoeken droogt en de ruimte gunstig verwarmt. De afmeting van de handdoekradiator maakt deze geschikt voor kleine ruimtes zoals de badkamer. In combinatie met andere hittebronnen kan dit type radiator ook in een andere ruimte worden geplaatst.

Verticale radiator

Ben je op zoek naar een radiator in een afwijkende maat? Dan kan een verticale radiator mogelijk uitkomst bieden. Deze smalle, hoge radiatoren worden veelal gebruikt op plekken in huis waar een standaardmaat niet past. Denk bijvoorbeeld aan een smalle wand in de keuken of naast een raam in de woonkamer. Vanwege de hoogte heeft dit type radiator evengoed een optimale warmteafgifte.

Je kunt een verticale radiator dus uitstekend gebruiken voor het verwarmen van de grotere ruimtes in huis, zoals bijvoorbeeld de woonkamer. De verticale radiatoren in ons assortiment zijn van het populaire merk DRL en zijn leverbaar in meerdere maten.