Naar boven

Radiator aansluitmateriaal

Sorteren

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw radiator aan te sluiten. Van een simpele ontluchtingssleutel tot een knelset, al het aansluitmateriaal vindt u in deze categorie.

Als u een radiator, een radiatorkraan en radiatorknop koopt bent u er natuurlijk nog niet. U heeft ook nog aansluitmateriaal nodig. 
U vindt op deze pagina onder andere: Voetventielen, een blindstop voor ongebruikte radiatoren af te sluiten, een ontluchtingsstop, een strangaftapper welke kan worden bediend met een ontluchtingssleutel en ook vindt u hier een aansluitset van 16mm.

Radiator blindstop

Een blindstop kan gebruikt worden voor een aansluiting van een radiator die niet gebruikt wordt. Een knelset is is ten behoeve van het knellen van afsluiters op koper of stalen buis. Een ontluchter of ontluchtingsstop dient om lucht uit de radiator te laten lopen. Ontluchtingssleutels zijn voor het ontluchten van radiatoren. Een strangaftapper kan worden bediend met een ontluchtingssleutel. Voetventielen worden gebruikt voor de retourregeling van de radiator.