Naar boven

Vloerverwarming

Vloerverwarming om het huis comfortabel en energiezuinig te verwarmen

Kies een categorie
Sorteren

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een investering die zorgt voor duurzaam energieverbruik, maar tegelijkertijd ook het huis comfortabeler maakt. Vloerverwarming zorgt er namelijk voor dat de vloer gelijkmatig wordt verwarmd door middel van warmtestraling. Hierdoor is er bijna geen sprake van temperatuurverschillen in de kamer, ligt de gevoelstemperatuur hoger en geniet je van meer comfort. Omdat de gevoelstemperatuur hoger is, kan de thermostaat lager en dat bespaart geld.

Ben je van plan om vloerverwarming aan te leggen? Dan heb je best wat onderdelen nodig en daarvoor kan je bij ons terecht. Bij ons vind je alles om vloerverwarming aan te leggen, zoals vloerverwarming verdelers, vloerverwarmingsbuizen met verschillende diameters, tackerplaten, noppenplaten, draadstaalmatten maar ook elektrische vloerverwarming.

Vloerverwarming als hoofdverwarming of bijverwarming

Vloerverwarming is geschikt als hoofdverwarming en als bijverwarming. Je kan er dus voor kiezen om de radiatoren weg te doen, zo is er meer vrijheid om het huis naar wens in te richten. Houd er wel rekening mee dat je meer buizen en meer groepen nodig hebt als je vloerverwarming als hoofdverwarming gebruikt. Meer hierover kan je lezen op onze pagina met vloerverwarming verdelers.

Elektrische vloerverwarming

Ben je op zoek naar vloerverwarming voor in één bepaalde ruimte en wil je niet watergedragen vloerverwarming aanleggen? Kies dan voor elektrische vloerverwarming. De vloerverwarmingsmatten uit ons assortiment zijn geschikt (kleinere) ruimtes die je maar even kort wil verwarmen. Denk bijvoorbeeld aan de badkamer. Wil je meer weten over deze matten? Neem dan een kijkje op de pagina met onze elektrische vloerverwarming.