Naar boven

Elektrische vloerverwarming

Voor een perfecte verwarming van de vloer.
Sorteren
Dynamic Way elektrische vloerverwarmingsmat - 3m² met Wifi thermostaat Dynamic Way elektrische vloerverwarmingsmat - 3m² met Wifi thermostaat
 • Inclusief WIFI thermostaat
 • 3mm dun
 • Geschikt voor een Jung afdekraam
175,00
Meer info
Toevoegen
Dynamic Way elektrische vloerverwarmingsmat - 1050W 7m² met Wifi thermostaat Dynamic Way elektrische vloerverwarmingsmat - 1050W 7m² met Wifi thermostaat
 • Inclusief WIFI thermostaat
 • 3mm dun
 • Geschikt voor een Jung afdekraam
265,00
Meer info
Toevoegen
Heatel EcoFloor Jung ombouwrand - wit Heatel EcoFloor Jung ombouwrand - wit
 • Hoogwaardig kunststof
 • Bied bescherming
 • Hoge kwaliteit
19,95
Meer info
Toevoegen
Dynamic Way elektrische vloerverwarmingsmat - 8m² met Wifi thermostaat Dynamic Way elektrische vloerverwarmingsmat - 8m² met Wifi thermostaat
 • Inclusief WIFI thermostaat
 • 3mm dun
 • Geschikt voor een Jung afdekraam
300,00
Meer info
Toevoegen

Vloerverwarming elektrisch

Elektrische vloerverwarming is een ideale oplossing om de vloer te verwarmen. Onze elektrische vloerverwarming zijn dunne matten van het kwalitatieve merk Heatel. De Heatel Ecofloor matten zijn op zichzelf werkende systemen die buiten uw cv-ketel (of stadsverwarming) om werken. De elektrische vloerverwarmingsmatten zijn hierdoor uitermate geschikt om losse ruimtes te bedienen zoals de badkamer. Maar ook in de woonkamer kan elektrische vloerverwarming een uitstekende keus zijn.

Met de bijbehorende Heatel Ecofloor klokthermostaat maakt u een weekprogramma dat perfect aansluit bij uw wensen. Omdat dit systeem buiten uw cv-ketel om kan werken, kunt u er ook voor kiezen om een enkele ruimte te verwarmen met elektrische vloerverwarming.
Hoe fijn is het bijvoorbeeld alleen de badkamer elektrisch te verwarmen? Geen koude voeten meer zodra u uit de douche stapt! Met de Heatel EcoFloor klokthermostaat kunt u het energieverbruik van de vloerverwarming in zien tot wel een jaar geleden.

Onderhoud elektrische vloerverwarming

Elektrische vloerverwarming is vrij van onderhoud en redelijk geruisloos. Samen met de lange levensduur van elektrische vloerverwarming en het feit dat het systeem volledig zelfstandig werkt is het een budgetvriendelijke keus op de lange termijn. Ons assortiment Heatel Ecofloor is uitgebreid waarmee u grote ruimtes kunt verwarmen.

Elektrische vloerverwarming en vloer

Met de juiste afwerking heeft de vloerverwarming een plat oppervlak. Verschillende vloeren zullen goed met elektrische vloerverwarming gecombineerd kunnen worden. Vanwege de dunheid zijn pvc en (6 of 7 mm) laminaat ideaal te combineren.

Thermostaat elektrische vloerverwarming

Het Heatel EcoFloor vloerverwarmingssysteem werkt met de Heatel EcoFloor klokthermostaat samen. Deze thermostaat bevat diverse klokprogramma's zodat de vloerverwarming nooit ten onrechte energie verbruikt. Ter beveiliging van de vloer wordt deze thermostaat geleverd met een vloersensor. De vloersensor zorgt dat de vloerverwarming niet op een te hoge temperatuur gaat verwarmen.

De Heatel EcoFloor heeft een geavanceerde energie bewakingsfunctie. U dient een aantal instellingen in te vullen zoals: valuta, prijs per kWh en belasting. De thermostaat gaat vervolgens altijd voor u berekenen wat de kosten zijn van de elektrische vloerverwarming!