Naar boven
Waterpompen
Waterpompen
Waterpompen

Waterpompen

Alle soorten waterpompen.
CirculatiepompenCirculatiepompen

Een circulatiepomp wordt het meest gebruikt bij een cv-ketel om de radiatoren te voorzien van water of bij vloerverwarming verdelers. Let bij vervanging van de pomp erop dat de nieuwe pomp dezelfde maten heeft.

Bekijk
CondenswaterpompenCondenswaterpompen

Een condenswaterpomp voert het condenswater af van o.a. cv-ketels, airco's en koelvriessystemen. U heeft een condenswaterpomp nodig indien er geen waterafvoer beschikbaar is of als u zich onder rioolniveau bevindt.

Bekijk
DompelpompenDompelpompen

De dompelpomp heeft meerdere namen; voornamelijk drainagepomp, klokpomp of kelderpomp. Het is een pomp die u kunt gebruiken om bijvoorbeeld uw ondergelopen kelder leeg te pompen.

Bekijk
DrukverhogingspompenDrukverhogingspompen

Als u de druk in waterleiding wilt verhogen, dan heeft u daarvoor een drukverhogingspomp nodig. Een drukverhogingspomp kan ook uitkomst bieden als u last heeft van drukschommelingen of zelfs drukverlies.

Bekijk
Tapwaterpompentapwaterpompen

Een tapwaterpomp is alleen geschikt voor (warm) water toepassingen. Als u niet lang wilt wachten tot er warm water uit uw kraan komt, dan is een tapwaterpomp de oplossing voor u.

Bekijk
VuilwaterpompenVuilwaterpompen

Een vuilwaterpomp voert het afvalwater af van uw douche, bad, toilet, wasmachine of vaatwasser. Sommige vuilwaterpompen hebben een vermaler die bestemd is voor het versnijden van faecalien.

Bekijk
BeregeningspompenBeregeningspompen

Met een beregeningspomp, ook wel een grondwaterpomp genoemd, kunt u dankzij de zelfaanzuigende functie water uit een regenton of waterput gebruiken om uw land of tuin mee te besproeien.

Bekijk
PompschakelaarPompschakelaars

Bespaar eenvoudig energie door gebruik te maken van een pompschakelaar. Dit kleine apparaatje zorgt ervoor dat uw pomp niet onnodig aan staat en verlengt de levensduur van uw waterpomp.

Bekijk
Onze hardlopers & aanbiedingen

Waterpomp kopen of vervangen

Op uw pomp staat het merk en typenummer, zoek wanneer u deze heeft achterhaald in een van de onderstaande uitwisseltabellen naar uw pomp. De uitwisseltabel geeft aan welke pomp een geschikte vervanger is voor uw huidige pomp.

Kies het logo van het uitwisseltabel dat u zoekt:

Kunt u er niet uitkomen welke pomp geschikt is voor uw situatie? Lees meer informatie op deze pagina.

Waterpomp tuin + waterpomp grondwater

Zoekt u een waterpomp voor in uw tuin? Onze Dab beregeningspompen zijn hier ideaal voor. Van kleine tuinen tot irrigatie doeleinden. Onze waterpompen zijn geschikt voor uiteenlopende soorten water, waaronder grondwater. Dit maakt onze beregeningspompen zijn voor diverse toepassingen inzetbaar.
De pompen hebben een aanzuigdiepte waarmee u water onder het niveau omhoog kan pompen. Onze beregeningspompen hebben een zeer hoge opvoerhoogte en een variabel aantal sproeiers.
Deze waterpompen voor in uw tuin zijn met een 5" voorfilter onder andere geschikt voor regenwater, grondwater, licht vervuild water, kanaalwater, water uit een meer, rivierwater, slootwater en vijverwater.

Uitsluitend A-merken

In ons assortiment zijn uitsluitend artikelen van A-merken opgenomen. De meest bekende merken zijn Dab, Grundfos, Ksb, Wilo en SFA. Ook bieden wij u de mogelijkheid om de gewenste pomp of een los onderdeel te vinden via het filtermenu. Zo vindt u altijd de juiste pomp of een geschikt onderdeel voor uw persoonlijke situatie in verschillende prijsklassen.

123pompshop.nl

Voorheen waren wij onder andere bekend als