Naar boven

Beregeningspompen

De ideale voorbereiding op een hete zomer.

Beregeningspomp bestellen

Beregeningspompen zijn zelfaanzuigende centrifugaalpompen. De beregeningspompen (ook wel grondwaterpomp genoemd) van Comwo.nl zijn geschikt voor uiteenlopende doeleinden. Denk hierbij aan watertoevoer in woningen, kleine landbouw, bij het tuinieren en irrigatie doeleinden. Grondwaterpompen kunt u gebruiken om uw tuin mee te wateren als een kraan bijvoorbeeld te ver weg is. Dankzij de zelfaanzuigende functie kunt u water uit een o.a. een regenton of waterput gebruiken. Beregeningspompen dienen altijd droog te staan.

Beregeningspomp tuin

Onze beregeningspompen zijn ideaal om uw tuin te voorzien van irrigatie. Hiermee is het gemakkelijk om elk soort schoon water te verpompen en uw gehele tuin te besproeien. Onze beregeningspompen kunnen worden aangesloten op een aantal sproeiers. Met deze sproeiers kunt u een irrigatiesysteem maken. Onze beregeningspompen zijn standaard geschikt voor schoon drnikwater. Indien u regenwater, grondwater, licht vervuild water, kanaalwater, water uit een meer, rivierwater, slootwater of vijverwater wilt verpompen, heeft u een 5' voorfilter nodig.

Heeft u nog geen slang voor uw beregeningspomp? Gebruik dan de Dab aanzuigset. Hiermee kunt u tot 7 meter diep water aanzuigen.

 

Verschil hydrofoorpomp en beregeningspomp

Een hydrofoorpomp en beregeningspomp zijn beide drukverhogende pompen. Echter wordt een hydrofoorpomp voornamelijk gebruikt om de waterdruk in een woonhuis te verhogen. Denk hierbij aan een betere waterdruk voor persoonlijke gebruiksdoeleinden zoals een douche, wasbak, kranen en/of toiletten. Bekijk hier ons volledige assortiment drukverhogingspompen.

Beregeningspompen zijn voornamelijk bedoeld om uw tuin te voorzien van irrigatie. Zo zijn er meerdere sproeiers aan te sluiten op onze beregeningspompen. Hiermee kunt u een systeem maken om de watervoorziening in uw tuin te automatiseren. Ook is het hiermee handig om handmatig uw tuin te besproeien. Bekijk hier ons assortiment beregeningspompen.