Naar boven

Hydrofoorpompen

Krachtigere waterstraal.

Wat doet een drukverhoginspomp?

Wilt u de druk verhogen in uw waterleiding? Dan heeft een drukverhogingspomp nodig. Een drukverhogingspomp, ook wel een hydrofoorpomp genoemd, verhoogt de waterdruk in uw leidingen en het zorgt ervoor dat u geen last meer heeft drukverlies. Erg handig als u een regendouche of tweede badkamer wilt aanleggen. Bekijk hieronder ons assortiment drukverhogingspompen.

Dab E.Sybox Mini3 drukverhogingspomp

De Dab E.Sybox Mini3 is de oplossing voor constante waterdruk in uw huis. Deze drukverhogingspomp is zeer geschikt voor drinkwater. Deze hydrofoorpomp is compact van formaat, maar heeft een indrukwekkende opvoerhoogte van 65 meter en pompcapaciteit van 120 liter per uur. Verder kan de Dab E.Sybox de druk in uw waterleiding verhogen of constant houden op 1 tot max 6,5 bar. Dit kunt u zelf handig instellen op de unit zelf en alles wat u doet is af te lezen op het scherm. Erg handig dus als u de waterdruk wilt verhogen voor uw douchekop. De Dab E.sybox is een compleet systeem bestaande uit drukverhogingspomp, onderdrukbeveiliging, frequentieregeling en drukvat. Deze hydrofoorpomp is geschikt voor zowel kleine als grote huishoudens, maar ook voor licht commercieel of industrieel gebruik.

Wilo Economy Booster hydrofoorpomp

De Wilo Economy Booster biedt een comfortabele drukverhoging voor individuele huizen. Met een pompcapaciteit 5000 liter per uur, een maximale temperatuur van 35 °C en een opvoerhoogte van 40 meter is deze hydrofoorpomp uitermate geschikt voor hoogliggende waterafnamepunten op alle verdiepingen in een woonhuis. De Wilo Economy Booster drukverhogingspomp is geschikt voor grote hoge huishoudens, voor zwaar commercieel gebruik of industriële toepassingen.

Grundfos UPA 15-90 waterdruk verhoger

Grundfos is expert op het gebied van waterdrukpompen. Deze expertise leidt tot vele verschillende modellen en prijsklassen. De Grundfos UPA15-90 is een drukverhogingspomp die de inkomende waterdruk verhoogt met 0,5 tot 0,75 bar. Deze pomp werkt middels een flow switch die start en stopt als de kraan open of dicht wordt gedraaid. Dit principe bespaart uw op jaarbasis veel geld, want dankzij de flow switch staat de pomp niet onnodig te draaien.

Grundfos CMBE HYDRO drukverhogingspomp

Voor het echte zware werk heeft Grundfos de Grundfos Hydro CMBE drukverhogers. Deze drukverhogingspompen zijn compact en stil, maar leveren een topprestatie. Met een pompcapaciteit van 70 liter per min, een maximale temperatuur van 60 °C, een opvoerhoogte van 23,5 meter en een maximale druk van 10 bar is deze hydrofoorpomp een van de krachtigste drukverhogers die wij in ons assortiment hebben. Ze zijn ideaal voor huishoudelijke toepassingen, maar ook zeer geschikt voor licht commercieel of industrieel gebruik. De Grundfos Hydro CMBE heeft een variabel toerental, ingebouwde druksensor en manometer.