Naar boven

Onderdelen waterpompen

Onderdelen, accessoires en andere benodigdheden voor je waterpomp

Sorteren

Pompkoppelingen, stekkerpluggen en andere benodigdheden voor de waterpomp

Je hebt besloten om een waterpomp te installeren. Maar soms heb je nog wat accessoires, onderdelen of benodigdheden nodig om je pomp aan te kunnen sluiten en te besturen. In ons assortiment vind je dan ook verschillende ringen, koppelingafsluiters, pompkoppelingen, maar ook de DAB Control-D droogloopbeveiliging, een speciale ontkalker voor je Sanibroyeur of een wandmontagebeugel voor de DAB E.sybox.

DAB Control-D droogloopbeveiliging

De DAB Control-D is een systeem dat een beregeningspomp of bronpomp verandert in een pomp die automatisch in- en uitschakelt op basis van waterbehoefte. Het systeem is daarnaast uitgerust met een droogloopbeveiliging, deze zorgt ervoor dat de pomp automatisch uitschakelt wanneer er geen water in de pomp aangevoerd kan worden.

Sanibroyeur speciaal ontkalker

De Sanibroyeur speciaal ontkalker zorgt voor een goede reiniging en ontkalking van je Sanibroyeur, zonder dat deze wordt aangetast. Om de levensduur van je Sanibroyeur te verlengen, raden we aan om eens per kwartaal de fecaliënvermaler te ontkalken en te reinigen met deze formule.