Naar boven

Tapwaterpompen

Sorteren
Dab Evosta 2 circulatiepomp - 40-70/130 Dab Evosta 2 circulatiepomp - 40-70/130
  • Opvoerhoogte 6,9m
  • Maximaal 10 bar
  • 3600 liter/uur
160,95 122,00
Meer info
Toevoegen
Dab Evosta 2 circulatiepomp - 40-70/180 Dab Evosta 2 circulatiepomp - 40-70/180
  • Opvoerhoogte 6,9m
  • Maximaal 10 bar
  • 3600 liter/uur
160,95 122,00
Meer info
Toevoegen

Tapwaterpomp kopen

Tapwaterpompen zijn circulatiepompen die uitsluitend geschikt zijn voor drink- en warm water circulatiesystemen. Comwo.nl heeft verschillende tapwaterpompen in haar assortiment, waarbij u de keuze heeft uit pompen met verschillende opvoerhoogtes, pompcapaciteit en vermogen.

Tapwaterpomp grundfos

Grundfos is een expert op het gebied van tapwatertoepassingen. De tapwaterpompen van Grundfos bieden u veel comfort en grote veiligheid. Door de ingebouwde antiblokkeerfunctie zijn deze pompen zeer duurzaam. De Grundfos UP pompen zijn specifiek ontworpen als tapwatercirculatiepompen voor één- en tweegezinswoningen. Echter, de circulatiepomp is uitsluitend geschikt voor drinkwater. De materialen zijn goedgekeurd voor drinkwater, inclusief het messing pomphuis.

Verduurzamen met tapwaterpompen

Een tapwaterpomp is een duurzame oplossing om waterverspilling te voorkomen. Een tapwaterpomp gaat zowel water-, warmte- als energieverspilling tegen. Een tapwaterpomp zorgt er voor dat u direct warm water krijgt. Het maakt niet uit of dit om tapwater gaat zoals een kraan of als u sneller warm water wilt tijdens het douchen. Zodra u tapwaterpunt gaat gebruiken, wordt de pomp ingeschakeld en zorgt dat het water sneller bij het tapwaterpunt komt.

In normale omstandigheden duurt het gemiddeld 60 seconde voordat er warm water geleverd wordt. Hierdoor gaat er jaarlijks 16.000 liter schoon drinkwater rechtstreeks naar de afvoer. Tapwaterpompen zijn een duurzame oplossing om een hoger niveau comfort in huis te krijgen en daarbij ook nog eens te bezuinigen.