Naar boven

Vuilwaterpompen

Creëer extra sanitaire ruimtes zonder gedoe.
Sorteren
Grundfos SOLOLIFT2 D-2 vuilwaterpomp Grundfos SOLOLIFT2 D-2 vuilwaterpomp
  • Geschikt voor heet afvalwater
  • 2 aansluitingen
  • Geschikt voor grijs afvalwater
345,95
Meer info
Toevoegen

Vuilwaterpomp bestellen

Op zoek naar een vuilwaterpomp? Voor iedere situatie hebben wij de juiste vuilwaterpomp te koop met bekende merken zoals Dab, KSB, Grundfos en SFA Sanibroyeur. Een vuilwaterpomp is een pomp die het afvalwater van sanitaire toepassingen wegpompt uw riolering in. Denk hierbij aan het vuilwater van uw bad, douche, vaatwasser, wasmachine, wastafel of zelfs uw toilet.
Iedere toepassingen vergt weer een andere soort vuilwaterpomp, bijvoorbeeld voor uw vaatwasser heeft u een pomp nodig die hoge temperaturen kan verpompen en voor uw toilet heeft u een pomp nodig met een faecalienvernietiger. De faecalienvernietiger bevat een versnijder, die de fecaliën vermaalt. Bekijk hieronder ons assortiment aan vuilwaterpompen.

Vuilwaterpomp met versnijder

Met een vuilwaterpomp met versnijder wordt een vuilwaterpomp bedoeld met faecalienvernietiger. De faecalienvernietiger is de vermaler die in de pomp zit en hij wordt altijd gebruikt voor het vuilwater van een toilet. De SFA Sanibroyeur staat bekend om zijn vuilwaterpompen met versnijder, maar de Dab Genix, Grundfos SOLOLIFT2 WC en de KSB Mini-Compacta zijn ook zeer geschikte pompen met versnijder voor faecaliën.

Kleine vuilwaterpomp

Een kleine vuilwaterpomp is ideaal als u weinig inbouwruimte heeft voor een vuilwaterpomp. Denk aan een een vuilwaterpomp voor in een kleine kelder. Aan de andere kant is een kleine vuilwaterpomp ook weer een relatief begrip. Want wat voor de één klein is, kan voor een ander weer net te groot zijn. Alle afmetingen van onze vuilwaterpompen staan op de productpagina vermeld, zodat u vooraf weet hoeveel ruimte u nodig heeft voor de installatie van uw nieuwe kleine vuilwaterpomp.
De meeste kleine vuilwaterpompen zijn rond de 33 a 36 cm breed, zoals de SFA Sanibroyeur de Luxe faecalienvernietiger, SFA Sanibroyeur X2 Silence faecalienvernietiger, SFA Sanibroyeur Sanitop faecaliënvermaler of de SFA Sanibroyeur Sanipack faecalienvernietiger.

SFA Sanibroyeur vuilwaterpompen

De vuilwaterpompen van SFA Sanibroyeur zijn een van de beste en meest verkocht vuilwaterpompen in de Nederland. Wij hebben een breed assortiment als het gaat om SFA Sanibroyeur vuilwaterpompen en daarom zit er altijd een tussen die geschikt is voor uw toepassing. De SFA Sanybroyeur Sanivite Silence en de SFA Saniaccess zijn geschikt voor wasmachines en vaatwassers. Deze vuilwaterpompen hebben geen ingebouwde vermaler en ze hebben een maximale bedrijfstemperatuur van 60 °C à 75 °C.

Grundfos SOLOLIFT2 vuilwaterpompen

De Grundfos SOLOLIFT2 staat bekend om zijn compacte formaat met maximale prestatie. Deze vuilwaterpompen kunnen het afvalwater tot wel 6 meter verticaal wegpompen of tot 100 meter horizontaal. De Grundfos SOLOLIFT2 WC-1, Grundfos SOLOLIFT2 CWC-3 en de Grundfos SOLOLIFT2 WC-3 hebben een ingebouwde vermaler en zijn uitermate geschikt voor het aansluiten op uw toilet. Deze vuilwaterpompen hebben een maximale bedrijfstemperatuur van 50 °C en daarmee zijn ze ook geschikt voor het aansluiten op douche, bad of wastafel.

Dab Genix vuilwaterpompen

De Dab Genix vuilwaterpompen zijn voor vele toepassingen inzetbaar en ze hebben ook veel aansluitingen. De Dab Genix 130 is met zijn ingebouwde vermaler geschikt voor het afvoeren van faecaliën en afvalwater van uw toilet. Met een een maximale bedrijfstemperatuur van 50 °C en daarmee zijn ze ook geschikt voor het aansluiten op douche, bad of wastafel. De Dab Genix VT 030 is de ideale oplossing als u een badkamer (zonder toilet) of keuken onder rioleringsniveau heeft.
Denk hierbij aan het afvalwater van een badkamer in de kelder of een souterrain. Deze vuilwaterpomp heeft 3 aansluitingen en hiermee kunt u het afvalwater van de douche, wasmachine, wastafel en/of bidet veilig en snel afvoeren.